Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El mediàtic Dani Jiménez portarà activitats científiques a les Franqueses dins el Cicle Escenifica’t

27/01/2016

L’espectacle tindrà lloc el 26 de febrer al Centre Cultural de Bellavista.

El conegut divulgador científic Dani Jiménez, director de CreaCiència-Experimentàlia i presentador del programa del canal Super3 Dinàmiks, serà el divendres 26 de febrer a les Franqueses amb un dels seus espectacles dins del Cicle Escenifica’t que organitza el Servei d’Informació Juvenil Espai Zero. L’acte tindrà lloc a les 20 h al Teatre Auditori de Bellavista

Els assistents faran un viatge d’un milió d’anys per la història de la ciència. A través de deu grans científics i deu espectaculars experiments descobriran les grans revolucions científiques de la història. Arquíme­des, Galileu, Newton, Lavoisier, Edison... seran els protagonistes d’un espectacle que desperta la curiositat per la ciència i la seva història, on els assistents podran col·laborar en la rea­lització dels experiments. 

Les entrades són gratuïtes, però cal recollir-les amb antelació a l’Espai Zero o al Centre Cultural de Bellavista. Les places són limitades. Per a més informació podeu trucar al telèfon 938 404 624 o escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L’espectacle de Dani Jiménez va lligat al Taller de física divertida que l’Espai Zero ha organitzat el divendres 12 de febrer, a les 18 h, al Centre Cultural de Bellavista. L’activitat també és gratuïta però cal preinscripció.

Arxivat a: Infància i Joventut
El científic Dani Jiménez
Cartell de l'activitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)