Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Projecció del documental “El último tabú”, dins el Cicle Escenifica’t

26/01/2016

Tindrà lloc el dissabte 13 de febrer a les 19 h al Centre Cultural de Bellavista.

El Cicle Escenifica’t que organitza el Servei d’Informació Juvenil Espai Zero ha programat la projecció de la pel·lícula documental El último tabú, el dissabte 13 de febrer a les 19 h al Centre Cultural de Bellavista. Les entrades són gratuïtes però s’han de recollir abans del 12 de febrer al mateix equipament.

La pel·lícula és una mirada directa i frontal a la mort, els comiats, les pèrdues, el dol... Els seus protagonistes qüestionen i desaproven el rebuig de la nostra societat a parlar-ne. L’assumpte del documental s’aborda a través de referències professionals, personals i de col·lectius, desafiant la carència d’informació que hi ha sobre aquest tema.

Produït per Versus Films, el film és obra de la guionista i directora garriguenca Lluïsa Mora. El último tabú es va presentar al novembre passat al cinema Alhambra de la Garriga, al Festival de Cinema de Medi Ambient de Girona (FICMA) i ha estat candidata als premis Goya a la millor pel·lícula documental.

La projecció comptarà amb la presència de la directora i del Dr. Germà Morlans, cap de la unitat de pal·liatius de l'Hospital General de Granollers.

Informació: 938 404 624 / (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Infància i Joventut
El documental es projectarà el dia 13 de febrer al Centre Cultural de Bellavista
Cartell de l'activitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)