Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrada sobre el voluntariat a l’Institut El Til·ler

27/11/2015

L’àrea d’Infància i Joventut, a través de l’Espai Zero, col·labora amb els instituts del municipi amb el Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES); un projecte de descentralització de la informació, en què s’instal·la un punt informatiu, un cop a la setmana als instituts, durant l’hora d’esbarjo dels alumnes.

Aquesta setmana s’ha dut a terme una xerrada sobre el voluntariat a l’Institut El Til·ler. Els joves han pogut conèixer i preguntar sobre diverses qüestions: què suposa ser voluntari o voluntària; quins llocs hi ha al municipi per fer voluntariat; què diu la llei i quin és el compromís del voluntariat; etc. La participació dels joves ha estat molt activa. A més de les nombroses aportacions, un cop finalitzada la sessió, els nois i noies han compartit amb els seus companys i companyes a on es agradaria realitzar un voluntariat.

Els horaris del PIDCES són els següents:

Per a més informació podeu contactar-hi al número de telèfon 938 404 624 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

Arxivat a: Infància i Joventut
El PIDCES té lloc als instituts
El PIDCES és un projecte de l'Espai Zero
Els nois i noies van explicar on els agradaria realitzar un voluntariat
Els nois i noies van fer nombroses aportacions
Els joves van participar activament
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)