Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’entitat Harmonia 2.0 organitza una trobada d’escoles hortolanes

27/11/2015

L’associació Harmonia 2.0, entitat que promou el voluntariat educatiu a les Franqueses per tal de donar suport als centres educatius del municipi, realitzarà una trobada per a les escoles que tenen un hort. La sessió tindrà lloc el proper dimecres 2 de desembre, a les 17.30 h, a l’Escola Guerau de Liost.

La trobada, amb el títol Reptes de l’hort escolar, parteix de la base que l’hort “és un recurs didàctic vivencial que permet treballar de forma interdisciplinar determinats aspectes com els cicles vitals, la cultura com instrument d’adaptació al medi, la capacitat organitzativa, el treball col·laboratiu, la gestió dels residus, entre molts d’altres. Des del propi treball, l’hort permet a l’escola fer una mirada a l’entorn immediat, al territori; i vers la salut individual i col·lectiva, a través del menjador escolar”.

Índex de treball per a la trobada:

Presentació de les conclusions de la trobada d’Escoles Verdes Hort, alimentació i territori, a Llinars del Vallès, el 3 de novembre (15’).

A partir d’aquestes, i seguint una pauta comuna proposada per l’assessor (Joan Manel Riera de l' Escola de Natura del Corredor), presentació del treball de l’hort de cada centre, amb l’anàlisi col·lectiva dels reptes plantejats per cadascun (30’).

Proposta de recursos disponibles per a resoldre aquests reptes. Fonts: bones pràctiques d’altres centres, recursos didàctics i publicacions existents (30’).

Emplaçament de treball de futur (15’).

Arxivat a: Educació
Un dels projectes d'Harmonia 2.0: l'hort de l'Escola Guerau de Liost
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)