Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’instal·len tres ressalts per reduir la velocitat en un tram urbà de la carretera de Cànoves

26/11/2015

La Diputació de Barcelona ha substituït els coixins berlinesos de plàstic per esquenes d’ase d’asfalt.

La Diputació de Barcelona ha completat l’actuació per implantar elements reductors de velocitat en el tram urbà de la carretera de Cànoves (BV-5151) que va de la Sagrera fins al carrer de Colom. Els treballs han consistit a substituir els coixins berlinesos que hi havia per tres ressalts d’asfalt, el que es coneix com a esquena d’ase. El canvi, a més, comporta un estalvi, ja que els coixins necessiten més manteniment. 

La instal·lació d’aquests elements, que segueixen la instrucció tècnica del Ministeri de Foment, es va fer en dues fases. Primer es va asfaltar i posteriorment s’hi va pintar la senyalització horitzontal. Abans de l’actuació es va instal·lar la senyalització vertical corresponent. 

Aquest és un dels treballs del Projecte constructiu de la millora de la seguretat viària a trams urbans amb risc d’accidentalitat (TCA-IARA)  que realitza la Diputació en diferents poblacions de la província. Aquest organisme també ha reforçat recentment la senyalització vertical de la cruïla de la carretera de Cànoves amb el Camí Antic de Marata.

Arxivat a: Obres i Serveis
Un dels tres ressalts que s'han construït a la carretera de Cànoves
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)