Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Música patriòtica per a cor i orquestra al proper Concert de Marata

09/10/2015

Diumenge 18 d’octubre, ‘La veu de la pàtria’, un concert de repertori popular català a l’església de Santa Coloma de Marata.

El proper concert organitzat per la Pàrroquia de Santa Coloma de Marata i el Centre Cultural de Marata serà La veu de la pàtria i tindrà lloc diumenge 18 d’octubre a les 10 h a l’Església de Santa Coloma de Marata.

El programa del concert combina música i poesia que interpretaran l’Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell, de Rubí, juntament amb la Capella de Música Santa Maria, de Mollet del Vallès, que ha actuat en moltes i diverses ocasions als concerts de Marata. La direcció anirà a càrrec de Pelegrí Bernial i Castells. La primera part del repertori seran tres obres musicals de Pau Casals, Eduard Toldrà i J. M. Ruera. En la segona part, ja de cor i orquestra plegats, s’interpretaran obres del patrimoni popular català i de fortes connotacions patriòtiques. Podeu consultar-ho en detall al programa adjunt.

L’entrada hi és lliure i hi ha zona d’aparcament, però l’aforament és limitat. Aquest serà el concert número 220 dels organitzats per aquesta parròquia. Després del concert se celebrarà l’Eucaristia amb un cançoner més ric que el de les misses habituals i que comprendrà, per exemple, obres de Lluís Millet i Sancho Marraco. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El següent concert serà a finals de desembre. Com és habitual, tancarà l’any un concert especial del flautista franquesí Claudi Arimany acompanyat d’amics seus. Enguany el concert coincideix amb el seu 60è aniversari. Serà el 29 de desembre.

Arxivat a: Cultura
Església de Santa Coloma de Marata

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)