Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Presentació davant dels aficionats d’un renovadíssim AE Ramassà

07/10/2015

L’equip de futbol franquesí porta tres victòries en tres partits al grup 9 de la 4a Divisió Catalana.

El dissabte 3 d’octubre, a les 15 h, a la Zona Esportiva de Llerona, l’Associació Esportiva Ramassà va fer la presentació davant de l’afició del seu únic equip. L’acte va tenir lloc just abans del partit de la tercera jornada del grup 9 de la 4a Divisió Catalana de futbol que els va enfrontar al CE Sant Celoni. El partit va acabar amb victòria per als locals, com les altres dues jornades. Tres victòries en tres partits, màxima eficàcia. 

Tot plegat és fruit del renovadíssim equip que ha format el seu entrenador, Jordi Grivé, amb 15 cares noves i només 6 jugadors de la plantilla de la temporada passada. L’objectiu d’aquest salt qualitatiu és aconseguir que l’equip sigui més competitiu i pugui jugar de tu a tu amb els equips capdavanters de la lliga. I de moment, ho estan aconseguint. 

La setmana vinent, l’AE Ramassà jugarà el segon dels derbis locals (el primer va ser a la primera jornada contra el CE Llerona B), contra el Celtic Club Les Franqueses.

Arxivat a: Esports
L'equip de l'AE Ramassà de la temporada 2015-2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)