Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els veïns de Corró d’Amunt, a favor de la rotonda de Marata

07/10/2015

El dilluns 5 d’octubre es va fer una reunió extraordinària del Consell del Poble per definir la posició conjunta dels veïns sobre la millora de la seguretat a la ctra. BV-5151.

Una àmplia majoria de la vintena de veïns i veïnes de Corró d’Amunt que van assistir el dilluns 5 d’octubre a la reunió extraordinària del Consell del Poble amb l’objectiu de definir la posició conjunta del poble sobre la millora de la seguretat virària a la ctra. BV-5151 va manifestar-se a favor de la construcció d’una rotonda a la cruïlla d’aquesta via amb el Camí Vell de Marata com a mesura més idònia sense descartar, però, altres possibles solucions. 

Així, les dues representants dels veïns que hauran de defensar aquesta posició davant de la comissió que ha de debatre sobre les mesures a prendre en aquesta carretera podran acceptar altres propostes, com ara variacions en el disseny de la rotonda, o d’altres solucions que es demostrin efectives i que acabin definitivament amb el perill que suposa aquest encreuament. 

Durant una hora i mitja, el veïnat va tenir l’oportunitat d’expressar les seves opinions sobre un dels temes recurrents de tots els consells. I es van defensar diferents opcions com ara instal·lar-hi radars o semàfors, passos elevats, tallar les herbes dels marges i fer-hi un carril bici, entre d’altres.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Imatge de la polèmica cruïlla
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)