Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Casal de Gent Gran Les Franqueses culmina la Setmana Cultural amb una gran desfilada de vestits

07/10/2015

Diumenge passat, 4 d’octubre, es va cloure la Setmana Cultural del Casal de Gent Gran Les Franqueses, que s’havia iniciat el dilluns 28 de setembre. L’organització de la Setmana, a càrrec del mateix casal, va definir un programa diari d’activitats que van comptar amb la complicitat de tota la comunitat del casal.

Hi va haver competicions, balls i actuacions de grups convidats, música, àpats i teatre. Enguany en destaca la representació de l’obra Les marmotes, del Grup de teatre del Casal d’Avis i Centre Social de Bellavista i l’estrena de l’obra Amnèsia de regalèssia, a càrrec del Grup de teatre del Casal de Gent Gran Les Franqueses.

El divendres es va celebrar el dinar de germanor i les actuacions de les corals dels casals de Granollers i Corró d’Avall. La Setmana Cultural va culminar diumenge amb l’actuació de la coral Gospel Girls de Granollers i una exitosa desfilada de vestits de paper amb la participació de diversos centres.

Arxivat a: Gent Gran
El cor Gospel Girls
La desfilada de vestits presentada per la coordinadora del taller
La desfilada comptava amb la participació de diversos centres
Un dels vestits més moderns de la desfilada 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)