Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres d’arranjament de la façana de les Antigues Escoles de Llerona

07/10/2015

Aquesta actuació, que es fa a través de plans d’ocupació, estava pendent de la legislatura passada.

Una de les actuacions demanades pel Consell del Poble de Llerona que havia quedat pendent de l’anterior legislatura, l’arranjament de la façana de les Antigues Escoles, ja s’ha engegat. Les obres, que es realitzen a través de plans d’ocupació, consisteixen a pintar la façana, refent l’arrebossat en els punts en què aquesta actuació és necessària. 

Els veïns i veïnes que van assistir el dilluns 5 d’octubre al primer Ple de la legislatura del Consell del Poble de Llerona ja van poder veure les bastides a la façana. En aquesta reunió es va constituir formalment la junta del Consell, ja que només faltaven per saber-se els dos representants dels veïns. Com que s’hi van presentar dues persones, Salvador Domínguez i Sònia Alier, van ser escollides totes dues. 

Així doncs, la junta del Consell del Poble de Llerona per a la legislatura 2015-2019 la formen les següents persones:

-Presidenta: Rosa M. Pruna (CiU)

-Vocals: Jordi Ganduxé (CiU), Elisabet Pericas (ILFC-E), Josep Lleonart (Club Esportiu Llerona), Glória Lloreda (Associació Cultural L’Art del Bonsai), Isidre Garriga (Festes Laurona), Josep Girbau (Regants de Llerona), Jaume Lloreda (Penya Blaugrana de Llerona), i Salvador Domínguez i Sònia Alier (representants dels veïns). 

En el mateix ple es va designar Josep Lleonart com a representant de l’ens al Consell d’Administració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses. 

En el transcurs de la reunió, la presidenta del Consell, Rosa M. Pruna, va avançar que a la propera edició de la Festa de la Mongeta del Ganxet, que tindrà lloc el 29 de novembre, una de les novetats serà posar en contacte productors de mongeta i restauradors perquè es pugui vendre el producte de manera més directa.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)