Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es constitueix la junta del Consell del Poble de Corró d’Amunt de la legislatura 2015-2019

29/09/2015

El primer ple del Consell se centra un altre cop en la rotonda de Marata.

El primer Consell del Poble de Corró d’Amunt de la legislatura va tenir lloc ahir dilluns, 28 de setembre, al vespre, a les Antigues Escoles. Amb l’assistència d’una vintena de veïns i veïnes, es va constituir la junta i es va escollir l’únic representant que faltava per designar, el del veïnat. S’hi van presentar dues persones: Manel Forns i Lluís Gómez. Forns, que ja havia representat els veïns en la darrera legislatura, va retirar la seva candidatura en favor de Gómez, que va ser escollit per unanimitat dels presents. 

Així doncs, la composició de la junta del Consell per a la legislatura 2015-2019 és la següent:

  • President: Ferran Jiménez (CiU).
  • Vocals: Àngel Profitós (ERC-AM), Àlex Vega (ILFC-E), Conxita Soldevila (Grup Teatre Boina), Albert Costa (Club Ciclista Corró d’Amunt), Lourdes Díaz (Unió Esportiva Corró d’Amunt), Josep Mauri (Club Petanca Corró d’Amunt), Maria Àngels Pou (Associació de Veïns Sant Mamet), Mossèn Josep Cardús (parròquia de Sant Mamet) i Lluís Gómez (en representació dels veïns i veïnes). 

Acte seguit, el president del Consell va dir que en referència a la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament per aturar la construcció de la rotonda de Marata, calia escollir els representants de Corró d’Amunt que formarien part de la comissió que s’està creant per millorar la seguretat en la carretera de Cànoves. 

Després d’un tens debat amb diferents opinions dels presents a favor i en contra de la rotonda, es van escollir les dues persones que representaran els veïns a la comissió, que són Teresa Sorribas i Nati Narváez, i com a suplents, Jordi Parera i Lluís Gómez. Amb tot, per mirar de consensuar una posició conjunta com a poble, que seria la que defensarien a la comissió les dues representants, es va decidir que el dilluns 5 d’octubre a les 19 h es faria una reunió per parlar sobre aquest tema, oberta a tots els veïns i veïnes que hi vulguin assistir. 

Durant el ple també es va escollir Josep Mauri com a representant del Consell del Poble en el Consell d’Administració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses

Pel que fa als temes pendents de l’anterior legislatura, va tornar a destacar el de les deficiències contínues del servei telefònic, tant el fix com el mòbil, i d’internet. Ferran Jiménez va demanar a tots els veïns i veïnes que tenen queixes que els les facin arribar amb nom i cognoms i adreça. Un cop recollides, des del Consell s’enviaran a la delegació del govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, que s’encarregarà d’elevar les reclamacions a la conselleria corresponent per mirar de fer pressió a les companyies telefòniques.

Arxivat a: Ajuntament
Foto amb tots els membres de la nova junta del Consell del Poble de Corró d'Amunt per a la present legislatura
Les reunions ordinàries del Consell tenen lloc a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)