Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tesifón Gallego Martínez celebra el seu 100è aniversari

28/09/2015

Ahir diumenge, 27 de setembre, Tesifón Gallego Martínez, veí de Corró d'Avall, va celebrar el seu 100è aniversari envoltat de la seva família. Els seus tres fills, juntament amb els néts i els besnéts, van organitzar-li una festa. L’alcalde, Francesc Colomé; la seva dona; i la regidora de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa Maria Pruna, també van voler acompanyar l’homenatjat en aquest dia tan especial i regalar-li un record de la façana de l’edifici consistorial i un ram de flors.  

En Tesifón va néixer a Benamaurel, a la província de Granada. La seva família va instal·lar-se fa molts anys a Canovelles però des de fa uns quants anys ell resideix a les Franqueses, a casa de la seva filla. Gaudeix de bona salut i per demostra-ho s’aixeca sense l’ajut d’un bastó i explica que un dels seus secrets per mantenir-se en forma és ballar. 

Arxivat a: Gent Gran
Moment de l'entrega del record de la façana de l'edifici de l'Ajuntament i del ram de flors
Tesifón amb els seus tres fills, l'alcalde, la seva dona i la regidora
Brindis entre l'homenatjat, Tesifón Gallego, i l'alcalde i la regidora
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)