Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nou programa “Entrena la Mitja” a les Franqueses

26/08/2015

Els entrenaments per preparar-se per córrer la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga 2016 començaran el 21 de setembre.

El proper 21 de setembre començarà una nova edició -i ja en van cinc- del programa d’entrenaments Entrena la Mitja, l’objectiu del qual és preparar els corredors que vulguin fer la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga el 7 de febrer de 2016. El programa l’organitza com cada any el Patronat Municipal d’Esports (PME) de les Franqueses i el Club d’Atletisme A4elkm.

Les inscripcions, que es podran fer des de l’1 de setembre a l’oficina del PME, són gratuïtes i inclouen una assegurança esportiva. L’organització donarà un obsequi a cadascun dels participants i es faran entrenaments planificats segons nivell a càrrec d’un entrenador nacional.

A més, enguany, els corredors i corredores inscrits podran utilitzar els vestidors, dutxes i gimnàs de l’Escola Guerau de Liost, que es troba just al costat de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, punt de partida dels entrenaments. Les sessions tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 20 a 21 h.

Arxivat a: Esports
Les inscripcions al programa són gratuïtes i inclouen una assegurança esportiva
Cartell de l'activitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)