Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’AE Immigrants Vallès Oriental guanya el 5è Torneig Solidari de Futbol de les Franqueses

24/08/2015

L’equip de l’Associació Esportiva Immigrants Vallès Oriental va guanyar ahir diumenge, 23 d’agost, la 5a edició del Torneig Solidari de Futbol, campionat que organitza aquesta mateixa entitat franquesina amb el suport del Patronat Municipal d’Esports. Enguany han disputat el torneig vuit equips provinents de sis municipis: les Franqueses, Granollers, Parets, Canovelles, Mataró i Vic. 

Abans de la gran final, i malgrat la pluja que va caure al camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, es va jugar a les 16 h el partit pel tercer i quart lloc entre el Parets i el Granollers, amb victòria dels primers per 4 gols a 1. I seguidament, a les 18 h, va tenir lloc el partit que havia de decidir el campió del torneig entre els amfitrions i el Canovelles. 

La primera part i el primer quart d’hora de la segona els dos equips van saber mantenir la porteria a 0. Amb tot, al minut 61 l’expulsió del porter del Canovelles per doble amonestació va desequilibrar el partit a favor dels franquesins. Així, en la mateixa falta que va acabar amb l’expulsió del porter, van marcar l’1 a 0 i al cap d’un minut el 2-0, que semblava definitiu. 

Al minut 77, un jugador de les Franqueses també va rebre la segona targeta groga i va haver de deixar el camp, però tot i aquest entrebanc els seus companys van poder fer el definitiu 3-0 al minut 84. 

Un cop finalitzat el partit, va tenir lloc l’entrega de premis, que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, i diumenge, alcalde accidental, Ferran Jiménez. El primer trofeu es va donar a les jugadores de l’equip que va guanyar la modalitat femenina del torneig, el Granollers, que va derrotar l’equip de les Franqueses. 

Seguidament es va donar el premi al màxim golejador, el jugador del Parets Moussa Fabiga. I acte seguit, al millor jugador, Mohamed Tounkara, de l’AE Immigrants Vallès Oriental. També es va fer una menció al millor entrenador, el de l’equip de Parets. 

Sakirou Thiam, membre de l’organització, es va mostrar molt content tant per l’ambient viscut a les grades com pel desenvolupament del torneig i va agrair a l’Ajuntament el suport que cada any dóna a l’entitat per poder celebrar els partits a les instal·lacions esportives municipals.

Arxivat a: Esports
L'equip guanyador del torneig amb la copa de 1r classificat
El Granollers, equip guanyador del torneig femení
Ferran Jiménez, entregant la copa al capità de l'equip de l'AE Immigrants Vallès Oriental
El capità del Canovelles, segon classificat del torneig, recollint el seu premi
Mohamed Tounkara, millor jugador del torneig
Moussa Fabiga, màxim golejador del torneig
Una de les darreres jugades de la final, amb el marcador 3 a 0
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)