Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Junta Local de Seguretat presenta conclusions molt positives sobre les Franqueses

31/07/2015

El municipi se situa molt per sota de la mitjana catalana de fets delictius. La junta, recentment reunida, fa una valoració positiva de l’últim any i rep felicitacions del Conseller d’Interior, Jordi Jané, present a la reunió.

Ahir dijous 30 de juliol es va reunir la Junta Local de Seguretat de les Franqueses del Vallès. L’acte, que va tenir lloc a les 12 del migdia a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris i que va transcórrer segons el previst, va comptar amb la presència de destacades autoritats.

Van participar a la reunió el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané; la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Núria Colomé; el sotscap de l’ABP Mossos d’Esquadra; el sotsinspector de l’ABP Mossos d’Esquadra; l’intendent sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra; el tinent adjunt de la companyia de la Guardia Civil de Premià de Mar; i el comandant accidental de la Guardia Civil de Canovelles. Totes les autoritats van ser rebudes pels representants municipals:  l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé;  el regidor de Seguretat Ciutadana, Ferran Jiménez; l’Inspector i Cap de la Policia Local de les Franqueses, Xavier López; el Sergent Jesús Alejandro Hernández; i el Secretari de la Corporació, Josep Maria Amorós.

La sessió es va celebrar a porta tancada. En referència a la junta, el Conseller d’Interior va felicitar la gestió municipal que es fa a nivell de seguretat i va destacar que, segons les dades exposades en la sessió, els delictes contra persones, els robatoris i altres tipus de delictes han baixat de manera global. Jordi Jané va afirmar que, actualment, les Franqueses està 23 punts per sota de la mitjana catalana en fets delictius coneguts per cada 1.000 habitants.El titular d’Interior també va subratllar que el total dels fets, entre delictes i faltes, ha baixat un 15% respecte el 2014.

Tant l’alcalde Francesc Colomé com el regidor Ferran Jiménez van mostrar satisfacció per aquestes dades positives a la vegada que la voluntat de seguir treballant perquè la delinqüència i les incidències del municipi continuïn disminuïnt. Així mateix, totes les autoritats han volgut agraïr la feina feta a la Policia Local, als Mossos d’Esquadra i a la Guàrdia Civil.

Prèviament a la reunió, el conseller, que assistia a les Franqueses per primera vegades des que posseeix el càrrec, va signar el Llibre d’Honor del municipi amb una extensa dedicatòria.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
La sessió de la Junta Local de Seguretat de les Franqueses
Els assistents a la Junta Local de Seguretat 2015
L'alcalde amb la delegada del Govern i el conseller d'Interior
El moment de la signatura del Llibre d'Honor de les Franqueses per part del Conseller
Les principals autoritats de l'acte
La comitiva arribant a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)