Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’adjudiquen les subvencions per a la segona convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris

29/07/2015

La Junta de Govern Local de dilluns 6 de juliol, reunida a l’Ajuntament de les Franqueses, va aprovar l’atorgament de les subvencions de la segona convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris de Bellavista, que va tancar el període de sol·licitud el passat 9 de maig. L’objectiu dels ajuts és incentivar la rehabilitació dels elements comuns dels edificis de Bellavista (façanes, patis interiors, instal·lacions elèctriques, ascensors, cobertes, etc.) i així preservar-ne la durabilitat de les edificacions, adequar-ne l’eficiència i funcionalitat i millorar-ne l’aspecte estètic. 

En aquesta convocatòria, 11 comunitats de propietaris han sol·licitat ajuts a la rehabilitació. De les 11 comunitats que n’han sol·licitat, 2 han presentat la documentació complementària requerida fora de termini i per tant no compleixen els requisits establerts en la convocatòria. De les 9 comunitats restants, se n’ha fet una valoració tècnica d’acord amb el que estableix la convocatòria i dóna com a resultat una puntuació de cada finca segons la tipologia de l’edifici, el nombre d’habitatges, les obres a realitzar i el seu abast. Es veuen beneficiades aquelles sol·licituds que obtinguin major puntuació en el procés de concurrència competitiva.

Segons aquesta puntuació:

  • 5 finques obtenen el 100% de la subvenció sol·licitada.
  • 1 finca obté el romanent de la partida, que equival aproximadament a un 65% de l’import de la subvenció sol·licitada.
  • 3 finques queden fora de les subvencions per exhauriment de partida.

Les finques tenen un termini de 3 mesos des de la notificació de l’atorgament de la subvenció per iniciar les obres.

El pressupost per a aquesta convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2015 és de 233.235,65 €. S’aniran obrint convocatòries d’ajuts fins que s’esgoti el pressupost global del programa d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris de Bellavista. Fins ara s’ha fet una convocatòria anual. Els ajuts atorgats en la convocatòria del 2014 van ser de 116.764,35€, que van contribuir a una gran millora de les condicions de les finques i que van tenir una bona acollida per part de les comunitats beneficiàries.

Arxivat a: Pla de Barris
L'objectiu dels ajuts és aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat de les edificacions
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)