Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Horari d’estiu de l’oficina d’atenció en relació al sistema foto vermell instal·lat al municipi

29/07/2015

Arran dels acords del dia 7 de maig en relació al sistema del foto vermell instal·lat al municipi, aprovats per decret d’alcaldia i ratificats per la Junta de Govern Local, es va habilitar una oficina d’atenció per atendre a la ciutadania sobre qualsevol qüestió que sorgís sobre l’esmentat sistema.

L’oficina es troba ubicada a les dependències de la  Policia Local (carrer de Rafael Alberti, 2. Corró d’Avall) i els ciutadans i ciutadanes poden contactar-hi a través del telèfon 670 309 427 i, en cas necessari, sol·licitar cita prèvia. Durant el mes d’agost l’horari de l’oficina es veurà alterat, obrirà de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Recordeu que les denúncies pendents de resolució d’ofici es tramitaran automàticament sense necessitat de contactar amb la Policia Local.

Per a més informació podeu consultar els acords presos i les mesures adoptades sobre el sistema del foto vermell així com el funcionament per demanar el retorn de les multes a la notícia publicada el 7 de maig passat

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Al carrer de Catalunya, a Llerona, a petició dels veïns i veïnes hi ha punts semafòrics amb el sistema del foto vermell
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 12:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)