Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els atletes de l’Associació Atlètica les Franqueses guanyen la Cursa Popular d’Òrrius 2015

28/07/2015

Dissabte passat, 25 de juliol, va tenir lloc la Cursa Popular d’Òrrius, que enguany ha arribat a la seva 34a edició. Es tracta d’una cursa de 10 km que aquesta vegada ha canviat lleugerament el seu recorregut perquè transcorregués plenament per pistes dels voltants de la població.

Els corredors de l’Associació Atlètica les Franqueses  van ser novament guanyadors de la cursa en les tres primers posicions: Óscar Rodríguez (1r), Jesús Suárez (2n) i Dani Cuartero (3r). També van participar-hi Miquel Xirau, Cristina Barrigón i Santiago Arencibia. Podeu consultar totes les classificacions i fotografies aquí.

Arxivat a: Esports
Un moment de la cursa. FOTO: Salvador Carbonell
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h