Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Centre Social per a la Gent Gran de Llerona clou el seu primer curs d’activitats

28/07/2015

Dijous 23 de juliol es va celebrar la cloenda de les activitats que s’han fet al Centre Social per a la Gent Gran de Llerona aquest curs 2014-2015, el primer des de la seva inauguració, que va ser el setembre de 2014. L’acte, organitzat per l’àrea de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, hi van assistir veïns i veïnes assídues al centre i la regidora de l’àrea, Rosa M. Pruna.

Al Centre Social per a la Gent Gran de Llerona s’hi han organitzat diversos tallers: de memòria, d’història de vida, de manualitats i de conversa. En la cloenda es van exposar totes les manualitats fetes a l’equipament com punts de llibre, un naixement, bosses originals, peces de decoració i altres -totes, creacions fetes de material reciclat. A més a més, en la celebració també es va compartir un berenar entre tots els qui han aprofitat i participat de l’espai, del què gaudeixen unes trenta persones per setmana. Així mateix es va aprofitar per cantar el recuperat Himne de Llerona.

Les activitats del centre, coordinades des de l’àrea de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, es reprendran a partir de setembre amb diversos tallers que volen donar resposta a les necessitats del col·lectiu de gent gran de Llerona.

Podeu veure totes les fotografies de l'acte en aquest enllaç.

Arxivat a: Gent Gran
Algunes veïnes conversant durant la celebració
La regidora Rosa M. Pruna va adreçar unes paraules als assistents de l'acte
Inici de la cloenda del primer curs del Centre Social per a la Gent Gran de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 08:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)