Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la Festa Major de Corró d’Amunt 2015

22/07/2015

La Festa Major de Corró d’Amunt serà els dies 25 i 31 de juliol i 1 i 2 d’agost.

Després de la 10a Caminada nocturna de Corró d’Amunt que es farà aquest dissabte, el poble de les Franqueses donarà per iniciada la seva festa major. El programa d’actes continuarà divendres 31 de juliol, dissabte 1 i diumenge 2 d’agost.

El divendres 31, s’inaugurarà l’exposició Tot s’aprofia. L’art d’aprofitar, ahir i avui  i s’obriran també les exposicions de fotografia i pintura. La nit seguirà amb la botifarrada popular, la representació teatral Un fanàtic del Barça del Grup de Teatre Boina i el monòlegs de Dani Lagi.

El primer dissabte d’agost serà una jornada d’esports i jocs amb el torneig de petanca, castells d’inflables i jocs infantils tradicionals, i espectacles: circ amb la companyia Circ Los, sopar i màgia amb el Mag Pep i ball amb Orgue de Gats.

L’últim dia de la festa serà diumenge 2 d’agost. Començarà al matí amb la 3a Competició 3 hores de resistència de Derbi Variant i seguirà amb la Missa solemne de Festa Major, l’espectacle infantil Martingales, un taller artístic amb Anna Estany, el partit de futbol entre solters i casats, la xocolatada del vespre i acabarà amb Havaneres a càrrec de Cavall Bernat acompanyades de rom cremat per a tothom.

La pintura que il·lustra la imatge de la festa major d’aquest 2015 és obra d’Elisa Martínez, que va guanyar el 12è Concurs del cartell de la Festa Major de Corró d’Amunt. Els actes de la festa estan organitzats per diverses entitats del poble en col·laboració amb l’Ajuntament de les Franqueses. Són l’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt, el Club Ciclista Corró d’Amunt, el Club Petanca Corró d’Amunt, el Grup de Teatre Boina, el Bar de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, la Unió Esportiva Corró d’Amunt, el Consell del Poble, el Patronat Municipal d’Esports i el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut.

Podeu consultar tot el programa d'actes al fitxer adjunt.

Arxivat a: Cultura, Esports
Imatge de la Festa Major de Corró d'Amunt 2014
Cartell de la Festa Major Corró d'Amunt 2015

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 08:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)