Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es milloraran els reductors de velocitat a la carretera de Cànoves

09/07/2015

La Diputació de Barcelona invertirà en millors reductors de velocitat a la carretera de Cànoves.

La Diputació de Barcelona ha adjudicat un dels treballs del Projecte constructiu de la millora de la seguretat viària a trams urbans amb risc d'accidentalitat (TCA-IARA) a les Franqueses del Vallès. El projecte afectarà 64 trams de carreteres de tota la província on es volen implantar elements reductors de velocitat (ERV) per minimitzar el risc d'accidentalitat existent. A les Franqueses del Vallès, l’objecte d’actuació és un tram de la BV-5151.

En el cas franquesí, se substituiran els coixins berlinesos que ja hi ha en aquest tram de carretera (la de Cànoves, entre la Sagrera i el Centre Cultural Can Ganduxer) per tres esquenes d'ase, un element reductor de velocitat que presenta un perfil transversal en forma de llom i amb pendent a banda i banda. El canvi comportarà un estalvi, ja que els coixins berlinesos, aquest altre sistema que hi havia instal·lat fins ara, requerien cert manteniment.

Es preveu que la instal·lació dels nous elements reductors de velocitat es faci en breu.

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)