Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els dies 17, 18, 24, 25 i 26 de juliol tindrà lloc la Festa Major de Marata

06/07/2015

El cap de setmana del 17 i 18 de juliol comença la Festa Major de Marata, que s’allargarà fins al 24, 25 i 26 del mateix mes. Així, el divendres 17 de juliol, aquesta població franquesina obrirà la seva festa amb la tradicional representació d’una obra a càrrec del Grup de Teatre del Centre Cultural de Marata. Enguany, els actors i actrius interpretaran la comèdia Rumors, de Neil Simon. Serà a partir de les 22 h, al Centre Cultural de Marata. Aquesta funció es tornarà a repetir el 24 de juliol, a la mateixa hora i lloc. 

L’endemà, el dissabte 18 de juliol, començarà amb el partit de futbol entre maratencs i maratenques, a partir de les 10 h al camp de la Rectoria. I al vespre tindrà lloc el tradicional Maratafolk, a la plaça, amb l’actuació del grup de folklore ebrenc Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, a partir de les 20 h. A continuació hi haurà la botifarrada popular amb sobretaula musical a càrrec de La Portàtil FM, i a les 0.30 h, la formació de folk-rock eivissenc Projecte Mut farà el seu concert. En acabat, cap a les 3 h, el P.D. Barretina Sound System punxarà música per a totes aquelles persones que encara tinguin ganes de gresca. 

El dissabte 25, a les 9 h es farà la sortida del 38è Cros Popular i a les 13 h tindrà lloc el 36è Concurs de pintura i mostra infantil d’arts plàstiques, a l’Antiga Escola de Marata. A les 18 h es faran els jocs infantils a la plaça, i a les 22.30 h, el ball de nit amb el grup Els Brillants i el sorteig de sopars. 

El darrer dia de Festa Major, el diumenge 26, s’iniciarà a les 11 h amb la celebració eucarística i el cant dels goigs a l’església de Santa Coloma, i en acabat tindrà lloc el ball de l’espolsada, el pericó i sardanes amb la cobla Genisenca al Centre Cultural de Marata. Tancarà la festa la cantada d’havaneres que farà el grup Ultramar a les 21 h a la plaça. A la mitja part hi haurà rom cremat per a tots els assistents. 

Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural de Marata.

Arxivat a: Cultura
El poble de Marata, ballant
Durant la festa major sempre es fa un partidet de futbol entre maratencs i maratenques
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, durant l'actuació que van fer a Bellavista el novembre de l'any passat dins el 2n Cicle Humor & Co.
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)