Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El preinfantil de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports participa al 4t Torneig Valle Escondido

02/07/2015

Un combinat de jugadors dels equips preinfantil negre i verd de bàsquet de la secció del Patronat Municipal d’Esports (PME) va participar al 4t Torneig Valle Escondido. La competició, organitzada pel Club Alta Ribagorza, va tenir lloc el cap de setmana passat a Benasque, a Osca. L’equip de les Franqueses el van dirigir els entrenadors Oscar Casacuberta i Alejandro Valle. 

La tarda de divendres tots els equips, un cop allotjats als respectius hotels, van participar a la desfilada pels carrers de Benasque. La comitiva d’esportistes va sortir del pavelló municipal i va arribar fins a l’ajuntament on els representants polítics i l’organització va donar-los la benvinguda. 

1r partit: San Viator (Madrid) 46 - PME Les Franqueses 19 

La competició de dissabte va començar amb l’enfrontament de l’equip de San Viator de Madrid i del preinfantil del PME. Malgrat haver fet un bon primer quart amb un resultat de 13-8 per l’equip de San Viator, al segon quart la pressió ofensiva del rival va tancar la mitja part amb un 30-9. Amb el partit gairebé sentenciat, el PME Les Franqueses no va baixar els braços i va treballar de valent per intentar retallar distàncies al marcador. Amb tot, el nivell de joc de l’equip madrileny no va donar cap opció i el resultat final va ser 46-18 pel Madrid. 

2n partit: AB Premià 44 - PME Les Franqueses 27 

Als 6 primers minuts del partit el Premià va sortir a jugar pressionant tots els atacs de les Franqueses; pressió que no va continuar la resta de la primera part del partit degut a les bones decisions en atac dels jugadors franquesins exteriors a l’hora de jugar al contraatac i sortir d’aquesta pressió defensiva. Per part del PME Les Franqueses cal destacar el gran treball desenvolupat tan a nivell ofensiu com defensiu d’en Marcel que va ser l’impulsor que el Premià es mantingués sense grans diferències al marcador, amb només 6 punts de diferència. Però el joc de la segona part no va ser el mateix. Les constants pèrdues de pilota i les diverses errades en ocasions fàcils en situacions d’1x1 i l’encert des de la línia de 6,25 del rival (6 de 9 en triples) van fer que el Premià agafés avantatge al marcador fins assolir una diferència de 12 punts, que es va veure augmentada fins als 17 punts finals de diferència en els últims 3 minuts de partit. El resultat, Premià 44- Les Franqueses 27. 

3r partit: PME Les Franqueses 41- CB Tona 28 

Després de les 2 primeres derrotes i sense opcions per entrar a jugar per les 4 primeres posicions, a les 18 h de dissabte el PME Les Franqueses va disputar un gran partit per classificar-se com a tercers de grup contra el CB Tona. El partit va discórrer amb intercanvi de cistelles als primers minuts, fins que un parell de jugades desafortunades del Tona van deixar opcions a les Franqueses per jugar contraatacs i augmentar la mínima avantatge de 3 punts fins a 7; amb l’encert anotador des de la línia de tirs lliures l’avantatge a la mitja part va augmentar fins als 14 punts. El Tona va sortir a la segona meitat amb una altra mentalitat totalment diferent, sobretot a nivell defensiu aconseguint reduir aquest avantatge fins als 8 punts. A partit d’aquí, les substitucions continuades i un temps mort per aclarir idees a les finalitzacions del 2x2 van tornar a posar a l’equip franquesí al capdavant del partit, aconseguint una victòria de 13 punts que donava pas a les Franqueses a disputar la 5è i 6è lloc a la classificació general. 

4t partit: PME Les Franqueses 32 - Tabirako (Durango) 47 

Al matí de diumenge el PME Les Franqueses disputava el seu darrer partit contra l’equip basc del Tabirako. Després d’un primer quart desastrós tant en atac com en defensa, i que l’equip de Durango va agafar un avantatge de 13 punts (6-19), el cinc de jugadors de les Franqueses que va sortir a pista la segon quart va fer un parcial de 11-10 posant el marcador a la mitja part a 17-29 pels de Durango. A la segona meitat del partit els pivots del Tabirako, amb 3 jugadors amb superioritat d’alçada, van saber dominar el rebot tant ofensiu com defensiu davant dels jugadors franquesins interiors, fent 2 parcials de 6-8 al tercer quart i de 9-10 a l’últim període, aconseguint així emportar-se una victòria de +15. 

Així, el preinfantil del PME Les Franqueses va aconseguir la sisena posició del torneig que any rere any continua creixent i consolidant-se com una de les millors competicions de bàsquet de formació. Els jugadors també van poder aprofitar la ocasió per fer un altre esport extra a primera hora de la tarda de dissabte, una baixada en trotbike, una combinació entre bicicleta i patinet, i a la nit de dissabte van poder gaudir del concert de rock i la discoteca a l’aire lliure. En definitiva, tant pels jugadors i el cos tècnic com pels pares acompanyants van resultar una bona experiència i van poder gaudir d’un cap de setmana de bon bàsquet envoltats d’un magnífic entorn natural. 

Arxivat a: Esports
El combinat de jugadors del preinfantil negre i verd de bàsquet del PME
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)