Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit de participació del handbol de les Franqueses a la Granollers Cup

01/07/2015

Un total de sis equips del handbol de les Franqueses de categoria base van participar a la Granollers Cup: dos alevins masculins, un aleví femení, un infantil masculí, un infantil femení i un cadet masculí. Tots els equips van realitzar un fantàstic torneig on va imperar la il·lusió per jugar amb equips de totes les nacionalitats i, alhora, la curiositat per la desconeixença dels rivals.  Així, el prestigiós torneig va constituir una oportunitat per compartir l'handbol i els sistemes de joc internacionals.

L'aleví expert va arribar a la fase final però va caure a semifinals davant el BM La Roca. A la final de consolació del tercer i quart lloc van perdre davant d’un equip egipci molt potent tant físicament com tècnicament. L’altre equip aleví masculí va assolir la tercera posició al seu grup de la lliga regular i van quedar-se a només dos gols de la classificació per a la fase final. Pel que fa a l’equip aleví femení, un any més, no van baixar del podi aconseguint el tercer lloc de la Granollers Cup 2015 de la seva categoria. Per la seva banda, els infantils masculí i femení no van passar a la fase final. El masculí va quedar quart del seu grup i el femení, tercer. En canvi, el cadet masculí, la categoria més poderosa del torneig, sí que va passar a la fase final però va caure a quarts de finals davant del Benfica. A la Granollers Cup van debutar-hi amb molt bona nota quatre benjamins. 

Arxivat a: Esports
L'aleví femení de les Franqueses
L'aleví masculí de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)