Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Guillots i Suats enceten la Festa Major de Bellavista

26/06/2015

Bellavista celebrarà la Festa Major 2015 durant el dies 27 i 28 de juny i 2, 3, 4 i 5 de juliol.

Els actes de la Festa Major de Bellavista, una de les 5 festes majors del municipi de les Franqueses, comencen aquest últim cap de setmana de juny. El tret de sortida és el Torneig de Futbol 7 femení i masculí de les colles de la festa, Guillots i Suats. La festa continuarà dijous 2 de juliol amb la 4a Caminada nocturna i una sessió de cinema a la fresca. L’endemà, divendres 3, se’n farà la presentació oficial i la celebració s’allargarà fins a diumenge 5 amb el gruix d’actes més rellevant.

La competició de les colles           
Els actes de competició dels Guillots i Suats seran bàsicament dissabte amb Menja’t l’olla, l’acte de celebració dels 5 anys de les colles, l’estirada infantil de cotxe, l’estirada de tractor i la final del Torneig de Futbol 7, que serà diumenge, com l’espectacle que tancarà la competició i el que donarà el veredicte de la colla guanyadora.

Un programa plural
Tant els Guillots i Suats com la Comissió de Festes de Bellavista han pensat un programa que vol acollir i fer gaudir tots els públics. Hi ha actes familiars, juvenils, tranquils, trepidants o infantils. Aquest 2015 també es compta amb la col·laboració de les entitats, més d’una quinzena.

En destaquen actes com la cercavila d’inici amb els Encendrires i música de Xarop de Canya, el Correfoc infernal, la Cantada d’havaneres amb el grup Ultramar, la xocolatada, el Vermut solidari dels botiguers del Bellavista, l’Arrossada, la Mostra d’entitats, diversos balls i espectacles de màgia i entreteniment.

L’organització també ha fet un cartell especialment adreçat als joves amb les cites que més els poden engrescar. Hi consten Canya jove amb el grup Doctor Prats, una sessió musical de divendres a la 1 h, també els actes de competició, el Correfoc infernal, la Festa jove amb DJ Josenaguer i la Festa de cloenda, que tancarà la Festa Major el diumenge a mitjanit.

Podeu consultar la programació d'actes de la Festa Major de Bellavista 2015 dia per dia en aquests enllaços:

També podeu informar-vos sobre la festa a través del Facebook de la Comissió Festa Major de Bellavista.

Arxivat a: Cultura
Imatge de la Festa Major de Bellavista 2015
Cartell de tot el programa de Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)