Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més visibilitat, més seguretat

05/06/2015

Amb els treballs de renovació de la pintura vial els tècnics duen a terme petites intervencions que augmenten la visibilitat i suposen un augment de la seguretat viària.

L’àrea d’Obres i Serveis segueix amb les tasques de renovació de la pintura vial al municipi. Al llarg d’aquests mesos ja s’han pogut veure els resultats a molts carrers de les Franqueses. Els tècnics de l’Ajuntament, a més de renovar la senyalització horitzontal, en alguns punts han modificat recentment en sentit dels aparcaments.

Aquest és el cas del carrer de l’Onze de Setembre i del carrer dels Esports, a Corró d’Avall, on les places d’aparcament en semibateria s’han invertit per millorar la visibilitat dels conductors. Ara els cotxes poden sortir de l’aparcament de cara, abans havien de sortir fent marxa enrere. Properament, aquesta intervenció també s’efectuarà al carrer de la Ferreria.

A Corró d’Avall una altra intervenció destacada ha estat la incorporació d’entre 3 i 4  places de motos just al costat d’alguns passos de vianants del carrer de Céllecs. Amb aquesta mesura, els conductors que circulen per la carretera tenen un camp de visió més ampli per controlar si s’acosta una persona amb intenció de creuar la via. Així, s’incrementa la visibilitat i, en conseqüència, s’augmenta la seguretat viària. Està previst que aquesta actuació s’apliqui al carrer de Tagamanent.

A Corró d’Amunt, les places pels cotxes del carrer del Clavell s’han pintat en filera. Abans, les places eren en semibateria però s’han modificat amb l’objectiu d’augmentar la capacitat i evitar que els cotxes hagin de sortir dels aparcaments fent marxa enrere.

Finalment, a Bellavista, una de les últimes novetats és que s’ha habilitat una nova plaça per a minusvàlids a la porta d’entrada de Bellavista Activa, al carrer del Rosselló. Aquesta plaça se suma a una que ja hi ha al mateix carrer i a les dues que es troben al carrer de l’Alzina. 

Arxivat a: Obres i Serveis
Un dels passos de vianants del carrer Céllecs amb els aparcaments de motos al costat
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)