Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nens i nenes de l’Escola Guerau de Liost, a l’ajuntament

17/04/2015

Alguns dels nens i nenes de l’Escola Guerau de Liost també han passat per l’ajuntament de les Franqueses. Ho han fet aquest matí de divendres, responent a la invitació de l’alcalde, que cada any convida els alumnes de 3r de Primària de tot el municipi a visitar l’edifici consistorial i conèixer l’alcalde en persona.

Primer de tot, un cotxe patrulla acompanyat de dos quads esperava el grup de petits estudiants a la plaça de l’Ajuntament. Allà, dos agents els han explicat algunes de les funcions del cos policial i els han mostrat les interioritats dels vehicles de la Policia Local.

A continuació, els alumnes han visitat les oficines de l’Ajuntament, l’arxiu municipal, el campanar i el despatx de l’alcalde, qui els ha rebut i ha respost les preguntes dels petits. Ja a la Sala de plens, han pogut posar-se al lloc dels regidors i observar l’estètica modernista de la cambra.

Arxivat a: Educació
Els alumnes de 3r de l'Escola Guerau de Liost
Els nens i nenes de l'Escola Guerau de Liost a la Sala de plens
Escoltant l'alcalde a la Sala de plens
Provant un quad de la policia
Amb el cotxe patrulla
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)