Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El mini masculí verd del PME Les Franqueses juga el torneig de bàsquet de Coma-ruga

14/04/2015

L'equip mini masculí verd de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses que dirigeix Toni Olivares i Javi Liria va marxar de torneig del 29 de març al 2 d'abril a Coma-ruga. Per a la majoria de jugadors era el primer torneig que feien fora de casa i estaven molt il·lusionats. 

El torneig va ser molt interessant, amb quatre equips forts -el SESE, la Salle Manresa, el Vendrell i el PME Les Franqueses-, i després dos equips més fluixets -el Carme Bàsquet i l’AB Cunit.  

L’equip franquesí es va classificar per a les semifinals, que havien de jugar contra el Vendrell, un equip dur que tenia a les seves files el jugador més desequilibrant del torneig, fins al punt que el PME no va poder aturar-lo i va acabar perdent. 

El partit pel 3r i 4t lloc el van jugar contra la Salle Manresa. Els jugadors franquesins no van acabar d'estar del tot bé, tant anímicament com físicament, ja que estaven força cansats per l'acumulació de partits, i van acabar perdent el matx per pocs punts de diferència. 

A banda dels aspectes purament esportius, l’equip també s’ho va passar molt bé fora del camp. Sembla que tant jugadors com entrenadors voldran repetir l’experiència, ja que un torneig d’aquestes característiques uneix l’equip i, a més, dóna l’oportunitat de fer noves amistats.

Arxivat a: Esports
Els membres de l'equip al torneig de Coma-ruga, amb els seus familiars
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)