Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Màrius Serra presentarà el llibre de topònims de les Franqueses d’Enric Garcia-Pey

08/04/2015

"Recull onomàstic de les Franqueses del Vallès. Noms de casa i de lloc" és el 14è títol de la Col·lecció Les Franqueses.

El dimecres 22 d’abril a les 20 h tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural de Bellavista la presentació del llibre d’Enric Garcia-Pey Recull onomàstic de les Franqueses del Vallès. Noms de casa i de lloc, el 14è volum de la Col·lecció Les Franqueses. L’acte comptarà amb la participació del periodista, escriptor i enigmista Màrius Serra

El granollerí Enric Garcia-Pey és un reconegut especialista en onomàstica. Delineant de professió, va estudiar Història i li hauria agradat especialitzar-se en Antropologia. Des de fa anys ha dedicat hores i hores a la recerca dels noms de casa i de lloc, la seva gran passió. La ingent tasca de Garcia-Pey, l’inventari onomàstic de tota la comarca del Vallès Oriental (43 municipis), es podrà consultar aviat a través d’Internet. Un treball únic a tot el país. 

El 14è volum de la Col·lecció Les Franqueses que edita el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut es pot consultar a la Sala de lectura Can Ganduxer i a la Biblioteca Municipal, i es pot adquirir en aquests dos equipaments i a les llibreries L’Espolsada i La Gralla al preu de 12 euros. 

Si us descarregueu el document adjunt, podreu llegir l’entrevista que li vam fer al 5.1, el butlletí municipal de les Franqueses del Vallès.

Arxivat a: Cultura
El llibre amb tots els noms de casa i de lloc de les Franqueses
L'autor del llibre, Enric Garcia-Pey

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)