Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La franquesina Marta Rueda, campiona d’Espanya amb la selecció catalana mini de bàsquet

02/04/2015

La jugadora de bàsquet del municipi Marta Rueda s’ha proclamat campiona d’Espanya amb la selecció catalana mini. Actualment al Club Bàsquet Femení Sant Adrià, Rueda, nascuda l’any 2003, ha estat quatre anys formant-se a l’Escola Esportiva Municipal del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses i segueix, així, la línia marcada per Sònia Sardà, franquesina que també es va formar al municipi i que es va proclamar campiona d’Espanya amb la mateixa selecció fa tres anys.

Així, doncs, la selecció catalana mini femenina de bàsquet es va penjar per quart any consecutiu la medalla d'or en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es va disputar del 28 de març a l’1 d’abril a San Fernando (Cadis). A la final, Catalunya va superar per 72-64 Andalusia en una emocionant i igualada final que no es va decidir fins al 5è període.

Les noies de Catalunya van acabar invictes després d’aconseguir les quatre victòries possibles a la fase de grups, així com superar amb èxit la semifinal davant la selecció de les Illes Balears i la final contra Andalusia.

Arxivat a: Esports
Marta Rueda, en una jugada del campionat
Celebrant-ho amb les companyes
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)