Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit de participació a la xerrada-taller “No tinc temps per educar el meu fill/a”

27/03/2015

El 24 i el 26 de març va tenir lloc la xerrada-taller No tinc temps per educar el meu fill/a, a càrrec de Chon Molina, doctora en Psicologia i docent. Aquesta és una de les accions que s’emmarca dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola amb la implicació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, escoles i instituts del municipi, i AMPA dels centres educatius. 

La xerrada-taller, que es va fer al Centre Cultural de Bellavista, va ser un èxit de participació, ja que hi van assistir més d’una trentena de participants, i cal destacar que alguns d’ells ja havien assistit a altres xerrades i activitats organitzades dins del marc del projecte.

Així mateix, com en ocasions anteriors, es va oferir un servei de monitors gratuït per a aquelles famílies que ho necessitessin, i més d’una vintena d’infants van poder gaudir de diferents jocs i activitats, com ara l’elaboració d’un mural, el futbol xinès, etc. 

El taller va constar de dues sessions, en les quals es van donar estratègies i alternatives per educar malgrat la manca de temps, millorar el benestar de l’adult per millorar el benestar de l’infant, i crear un espai de trobada, d’informació, d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències. 

La valoració general dels assistents va ser molt positiva, i van voler remarcar la importància d’establir aquests espais de formació i també de comunicació i relació amb altres famílies. 

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Un moment de la xerrada
Els fills dels pares i mares assistents a la xerrada van poder gaudir de servei de monitors
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)