Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Generalitat redacta el projecte per enllaçar el polígon Congost i la Ronda Nord

10/03/2015

El empresaris de les Franqueses fa temps que reivindiquen la connexió.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va fer arribar un escrit a l’Ajuntament el 23 de febrer passat on anunciava que estaven redactant el projecte constructiu per enllaçar el polígon Congost (abans del seu desenvolupament també conegut com a sector V) amb la la Ronda Nord (C-352).

El consistori franquesí havia demanat reiteradament la construcció d’aquest enllaç. De fet, és un dels pròposits que es van signar en el conveni que van subscriure les dues administracions l’any 2006, en què es deia que les obres d’aquest accés anirien paral·leles a les del soterrament de la Ronda Nord.

El Pla General d’Ordenació Urbana de les Franqueses, aprovat el 2009, ja preveu un accés just després del pont de la via del tren que connecta amb el carrer de la Ribera del Congost.

Llarga reivindicació dels empresaris del polígon
En diverses ocasions els empresaris del polígon El Congost han exigit el compliment del conveni. Ara, a través de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses, és una de les peticions principals d’aquest sector, juntament amb la millora de la velocitat d’internet. 

L’alcalde, Francesc Colomé, tal com va explicar en una trobada amb l’associació dels polígons, espera que les obres es puguin fer aviat, ja que són molt necessàries per al desenvolupament econòmic del sector i perquè amb aquest accés els camions que operen al polígon deixaran de passar per la zona urbana de Can Calet.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
El carrer de la Ribera del Congost, tallat a l’espera de les obres d’enllaç
Plànol del Pla General d'Ordenació Urbana
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)