Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cinc superherois del reciclatge, a la campanya de civisme de les Franqueses

09/03/2015

Un espectacle al carrer descobreix als espectadors que cada residu té un contenidor concret, i una exposició mostra el preu del mobiliari urbà.

Dins la campanya de civisme de l’Ajuntament de les Franqueses “Per una bona convivència veïnal, col·lecciona moments cívics!” que organitza l’Oficina Tècnica del Pla de Barris de Bellavista, el divendres 6 de març a la tarda va tenir lloc a la plaça de l’Espolsada l’espectacle 5 cívics!, a càrrec de l’Escola Arsènic, espai de creació

Cinc superherois –un vestit de groc per als envasos, un altre de verd per al vidre, un de blau per al paper, un de marró per a l’orgànic i un de gris per a la resta– van aparèixer a la plaça i van recollir, ajudats per tots els nens i nenes presents a l’acte, totes les deixalles que hi havia dins un cercle delimitat amb cinta adhesiva. Un cop van tenir els contenidors ben plens, van marxar “per ajudar a reciclar allà on ens necessitin”. 

El mateix divendres també es va inaugurar l’exposició al carrer És públic però no és gratis! amb l’objectiu de conscienciar els veïns i veïnes sobre la despesa que es destina al mobiliari urbà i la necessitat de respectar l’espai públic. És amb aquesta finalitat que s’han etiquetat alguns elements com ara una paperera o un tobogan de la plaça de l’Espolsada, del parc del carrer de Sant Ponç i de la plaça Major de Bellavista. 

A més, fins al 8 d’abril es pot participar al concurs Fotografia el teu moment cívic!, capturant amb la càmera una acció cívica i enviant-la per correu electrònic, penjant-la a Facebook o tuitejant-la. Hi ha premis de 100 i 50 euros en vals per comprar en un establiment de l’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses. 

Més informació en aquest enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Pla de Barris
El superheroi de la resta no pot amb tota la brossa i demana als seus companys superherois que l'ajudin
La resta de superherois entren a la plaça de l'Espolsada
Els superherois es presenten davant del públic
En veure el munt de residus, els superherois van a buscar els contenidors de reciclatge
Moment en què els infants ajuden els superherois a classificar els residus
Un cop tot està recollit, els superherois se'n van amb els contenidors ben plens
Tobogan del parc del carrer de Sant Ponç etiquetat per a l'exposició "És públic però no és gratis!"
Paperera de la plaça de l'Espolsada etiquetada amb el seu preu de cost
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)