Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’atleta Anna Riera i el ciclista Mario Sinués, escollits els millors esportistes amateurs a la 19a Nit de l'Esport

02/03/2015

Les Franqueses reconeix a 16 esportistes i 11 equips.

El divendres 27 de febrer els esportistes de les Franqueses van celebrar la seva nit de gala. El Patronat Municipal d’Esports va organitzar la Nit de l’Esport, que enguany arribava a la 19a edició, amb la voluntat de fer un reconeixement públic i premiar aquells esportistes, persones i entitats locals que han destacat pel seus èxits i dedicació durant la temporada 2013-14. Més de 450 persones van assistir al sopar i a la festa a l’Hotel Ciutat Granollers. 

Unes setmanes abans de l’acte, les entitats municipals van participar en les nominacions dels esportistes. En total, van es van nominar 79 persones com a millors esportistes de la darrera temporada en les categories de millor entrenador/a; promoció masculí/femení; formació masculí/femení; i amateurs masculí/femení. Abans del sopar es va lliurar un diploma a cadascun. 

Finalitzat el sopar –els comensals van poder degustar productes locals com les mongetes del ganxet de Llerona o les gírgoles de Corró d’Amunt–­ es va reconèixer l’esforç i els èxits assolits de 16 esportistes i 11 equips. Es van repartir premis a les gestes esportives, als mèrits personals i els especials. Després, va tenir lloc el lliurament dels premis dels millors esportistes. De la temporada 2013/14, els millors esportistes amateurs han estat Anna Riera del Club Atletisme Canovelles –per segon any consecutiu– i Mario Sinués de la Unió Ciclista Les Franqueses. 

La Nit de l’Esport va comptar amb la presència del diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; del coordinador de l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; i de l’exsecretari general de l’Esport i president de la Fundació Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado. A nivell municipal, van ser-hi presents l’alcalde, Francesc Colomé, el regidor d’Esports i president del Patronat, José Ramírez; els regidors i membres del Consell d’Administració del Patronat, Rosa Maria Isidro, Josep Randos i Vanesa Garcia; i les regidores Rosa Maria Pruna i Gisela Santos. 

En el moment dels parlaments, el regidor d’Esports, José Ramírez, va fer balanç del seu pas al Patronat Municipal d’Esports durant els darrers quatre anys. Ramírez va agrair i felicitar els esportistes, entitats, familiars i empreses que fan possible que dia rere dia augmenti la pràctica esportiva a les Franqueses. El diputat d’Esports, Josep Salom, va destacar la gran activitat esportiva que hi ha a les Franqueses en relació a d’altres municipis i va assegurar que l’alcalde i el regidor vetllen pel foment i el gaudi de la pràctica esportiva. L’alcalde, Francesc Colomé, va concloure les intervencions amb la mirada posada al futur fent un repàs als principals projectes pels quals l’equip de govern treballa i que es duran a terme a curt i mitjà termini. Colomé va destacar el gran teixit associatiu esportiu que permet impulsar l’esport com a pràctica fonamental per a la salut però també per al lleure i la cohesió social.

 

A continuació es detallen els premiats de la 19a Nit de l'Esport:

Premis a les gestes esportives

A l’equip de competició de la secció de bàdminton del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses. En reconeixement als seus èxits esportius obtinguts a les diferents competicions comarcals durant la temporada 2013/14. 

A l’equip aleví femení de la secció d’handbol del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses. En reconeixement per haver assolit la Granollers Cup en la seva categoria la temporada 2013/14. 

A l’equip compost per: Xavi Sevillano, Andrea Fernández i Ainoa Astorga del Club Esportiu Karate Nokachi. En reconeixement per haver assolit el Campionat de Catalunya de Clubs de Kata la temporada 2013/14.

A l’equip masculí del Club Esportiu Llerona. En reconeixement per haver assolit l’ascens de categoria a Segona Catalana de futbol la temporada 2013/14.

A l’equip amateur masculí del Club de Futbol Bellavista Milan. En reconeixement per haver assolit l’ascens de categoria a Segona Catalana de futbol la temporada 2013/14.

A l’equip juvenil masculí del Club de Futbol Les Franqueses. En reconeixement per haver assolit l’ascens de categoria a Primera Catalana la temporada 2013/14.

Premis als mèrits personals

A Jordi Miró de la Unió Ciclista Les Franqueses. Per la seva trajectòria i mèrits personals com atleta, per la seva dedicació en la difusió de les curses i per l’impuls de l’esport al municipi.

A Juan Emilio Bertran del Club de Futbol Bellavista Milan. En reconeixement als mèrits personals per la seva tasca i dedicació al Club Futbol Bellavista Milan i al foment del futbol al municipi.

A Toni Fernández del Club Esportiu Llerona. En reconeixement als mèrits personals per la seva trajectòria i per la seva tasca i dedicació al Club Esportiu Llerona.

A Isidro Martin del Club de Futbol Les Franqueses. En reconeixement als mèrits personals per la seva trajectòria i per la seva tasca i dedicació al Club Futbol Les Franqueses.

A Esteve Moliner del Club de Bàsquet Les Franqueses. En reconeixement als mèrits personals, la seva trajectòria i per la seva tasca i dedicació al Club Bàsquet Les Franqueses i al foment del bàsquet al municipi.

A Carles Viñallonga de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses. En reconeixement als mèrits personals, la seva trajectòria i per la seva tasca i dedicació a l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses i al foment de l’handbol al municipi.

A Juan Miguel del Valle del Club de Bàsquet Les Franqueses. En reconeixement als mèrits personals i trajectòria i per la seva tasca
i dedicació al Club Bàsquet Les Franqueses i al foment del bàsquet al municipi.

A Josep Maldonado, president de la Fundació Esport Solidari Internacional. En reconeixement i agraïment al suport i col·laboració en l’acció esportiva solidaria de l’Associació Esportiva Ramassà a Etiòpia els dies 7,8 i 9 de març de 2014.

A Jordi Madera, atleta paralímpic. En reconeixement als èxits assolits i la seva trajectòria esportiva.

Premis especials

A l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. En reconeixement i agraïment a la tasca i suport a les activitats esportives que s’organitzen al municipi.

A l’empresa Centre Mèdic Les Franqueses. En reconeixement i agraïment al suport i patrocini de l’esport al municipi.

A l’àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. En reconeixement i agraïment a la tasca i suport a les activitats esportives que s’organitzen al municipi.

A l’Associació Esportiva Ramassà. En reconeixement a la tasca realitzada en l’impuls de projectes esportius i solidaris en l’àmbit internacional.

A l’Associació Esportiva Perestroika. En reconeixement pel seu 25è aniversari.

Al Club Petanca Bellavista. En reconeixement pel seu 25è aniversari.

A l’Associació Esportiva Ramassà. En reconeixement pel seu 40è aniversari.

Al Club de Futbol Les Franqueses. En reconeixement pel seu 70è aniversari. 

Premis als millors esportistes

Categoria millor entrenador/a

Finalistes:

  • Alfonso Guillen del Club Atletisme Canovelles
  • Montse Marin i Agustín Nuñez del Club Esportiu Karate Nokachi
  • Montse Díaz de l’Associació Atlètica Les Franqueses

Guanyador: Alfonso Guillen, entrenador del Club Atletisme Canovelles. Amb el Club ha aconseguit 10 medalles als campionats de Catalunya en les especialitats de ruta, pista, cros i marxa. Els seus atletes sumen un total de 62 pòdiums en curses populars, també destacar les cinc participacions dels seus atletes als campionats d’Espanya. També destaquen els premis col·lectius aconseguits a La Mitja per relleus.

Categoria promoció femení

Finalistes:

  • Ainoa Astorga del Club Esportiu Karate Nokachi
  • Lydia Arroyo del Club Tir amb Arc les Franqueses
  • Clàudia Julià del Club Natació Granollers

Guanyadora: Clàudia Julià, de l’equip de sincronitzada del Club Natació Granollers. El març del 2014 es va proclamar campiona d’Espanya en rutina combinada. El juliol del mateix any es va proclamar subcampiona d’Espanya per equips en la disciplina de combo i subcampiona d’Espanya en equips als campionats de Catalunya d’estiu.

Categoria promoció masculí

Finalistes:

  • Aaron Raya del Club Karate Nokachi
  • Jordi Sarrate del Club Escacs Les Franqueses
  • Joan Arnal Club Tir amb Arc Les Franqueses

Guanyador: Aaron Raya, del Club Karate Nokachi de les Franqueses. És membre de la Selecció Catalana i s’ha proclamat 3r al Campionat de Catalunya de Kumite-Sokg, 3r al Campionat d’Espanya de la mateixa disciplina, 3r al Campus organitzat per la Federació Espanyola de Karate, 2n al Campionat Internacional d’Andorra a la disciplina de Kata per equips. Per últim, també ha estat convocat pels entrenaments de Tecnificació de la Selecció Espanyola de Karate.

Categoria formació femení

Finalistes:

  • Silvia Ausas del Club Balonmano Granollers
  • Irene Perales del Club Atletisme Canovelles
  • Judith Berruezo del Club Twirling la Torreta

Guanyadora: Judit Berruezo, del Club Twirling la Torreta. És component de l’equip nacional en equips i individual de la National Baton Twirling Association, campiona de Catalunya en la modalitat de duo sènior, campiona de Catalunya en la modalitat d’un bastó junior, campiona de Catalunya en la modalitat de dansa, campiona de Catalunya modalitat super X júnior, campiona de Catalunya en la modalitat individual de dos bastons. Per últim, ressaltar les fites europees que ha aconseguit com a 3a classificada al Campionat d’Europa en la modalitat de duo, 5a classificada al Campionat d’Europa en la modalitat individual de dansa i 5a classificada al Campionat d’Europa en la modalitat individual de dos bastons.  

Categoria formació masculí

Finalistes:

  • Adrià Martínez del Club Balonmano Granollers
  • Roger Burriel del Club Esportiu Karate Nokachi
  • Agustí Pericas del Club Natació Granollers

Guanyador: Adrià Martínez, del Club Balonmano Granollers. La darrera temporada ha guanyat el Subcampionat d’Espanya de Clubs i el Subcampionat d’Espanya amb la Selecció Catalana Cadet. A més, ha format part de la concentració de la Selecció Espanyola d’Handbol.

Categoria amateur femení

Finalistes:

  • Maria Mora del Club Balonmano Granollers
  • Carmen Martín del Club Atletisme A 4 el Km
  • Anna Riera del Club Atletisme Canovelles

Guanyadora: Anna Riera, del Club Atletisme Canovelles. Aquesta darrera temporada ha aconseguit ser subcampiona de Catalunya de La Mitja Marató, campiona de Catalunya en 10.000 categoria F45, campiona de La Mitja de Roda de Ter, 1a local de les Franqueses a la Mitja de Granollers 2014, 2a millor marca a la categoria F45 al Campionat d’Espanya a les proves de Marató, Mitja i 10.000.

Categoria amateur masculí

Finalistes:

  • Miki Soles de l’Associació Atlètica Les Franqueses
  • Mario Sinués de la Unió Ciclista Les Franqueses
  • Jose Perales del Club Atletisme Canovelles

Guanyador: Mario Sinués, de la Unió Ciclista Les Franqueses. Aquesta última temporada ha aconseguit ser campió de Catalunya de ciclocròs sots-23, subcampió de l’Open d’Espanya de BTT, campió provincial de Barcelona de BTT, campió d’Espanya Team Relay BTT amb la Selecció Catalana, campió de la Copa Catalana de BTT Internacional i 1r al Rànquing de la Federació Espanyola de BTT.

 

Podeu veure totes les fotografies de la 19a Nit de l'Esport en aquest enllaç

Arxivat a: Esports
Els millors esportistes de la temporada 2013/14
450 persones van celebrar la Nit de l'Esport
Totes les entitats esportives del municipi van participar a la Nit de l'Esport
La festa és un reconeixement públic als èxits i dedicació d'esportistes i equips
El regidor d'Esports, José Ramírez, amb l’exsecretari general de l’Esport i president de la Fundació Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)