Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Torna la pedalada de BTT “L’aventura és l’aventura”

29/01/2015

El diumenge 15 de febrer tindrà lloc la 8a edició de la pedalada amb bicicleta tot terreny “L’aventura és l’aventura”, que organitza cada any la Unió Ciclista Les Franqueses amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports. La pedalada tornarà a tenir dos recorreguts, un d’esbarjo de 20 km i un altre d’aventura de 42 km, amb sortida i arribada al parc de Milpins de Corró d’Avall.

Les inscripcions ja estan obertes i costen 12 euros, amb llicència federativa, i 15 euros sense llicència, sempre i quan es facin a través del web del club. El mateix dia de la pedalada el preu de la inscripció serà de 17 i 20 euros, respectivament. Com des de fa algunes edicions, 1 euro de la inscripició es destinarà a una finalitat benèfica. Enguany, els diners recaptats es donaran a la Fundació Apadis.

A banda de l’entrepà, tots els participants rebran com a obsequi una manxa amb suport Siroco, un lubricant de cadena Brubike i un kit de reparació per a punxades Rema Tip Top.

Arxivat a: Esports
Un moment de la sortida de l'any passat
Cartell de la 8a edició de la pedalada BTT "L'aventura és l'aventura"
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)