Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Josep Teixidor, del Club Canicross Les Franqueses, acaba tercer la dura Xtrem Oscanicross

27/01/2015

El corredor del Club Canicross Les Franqueses Josep Teixidor va participar el 24 i 25 de gener en la tercera edició de l’Xtrem Oscanicross. Aquesta competició, organitzada pel Club Oscanicross Peña La Parrilla, es caracteritza pel seu format dur i exigent, amb 3 etapes en un temps inferior a 24 hores, sent dues d’elles d’alta muntanya.

1a etapa: Ultra-Canicross

La primera cursa es va disputar a la població d’Arguis el dissabte a les 12.30 h. Amb un recorregut de 12,5 km i 650 m de desnivell positiu, els primers 4,5 km ascendien fins al cim de l’Àguila amb la dificultat d’estar el 70% del recorregut nevat. En aquesta etapa, Josep Teixidor, amb la seva gossa Kylie, va creuar la meta en segona posició, amb un temps d’1 h 10 min 17 s, a menys d’un minut de diferència del primer classificat, el corredor del Club Euskanicross A. Alcócer.

2a etapa: Night-Canicross

A les 18.30 h es va iniciar la segona cursa a Osca capital. Aquesta etapa nocturna tenia un recorregut de 7,5 km, pràcticament plans per pistes de terra. El principal obstacle per als corredors era el cansament que arrossegaven de la primera etapa i el fort vent que va bufar durant tot el recorregut. En aquesta cursa, els representants del club franquesí van finalitzar la cursa en quarta posició amb un temps de 27 min.

3a etapa: Trail-Canicross

El diumenge a les 10 h es va iniciar la darrera etapa de la III Xtrem Oscacanicross, ja amb algunes baixes per abandonament entre els participants d’aquesta dura competició. Aquesta última fase de la prova, que de nou sortia del petit poble d’Arguis, tenia un recorregut de 10,5 km de longitud i 400 m de desnivell positiu. En un dia en què, tot i sortir el sol, la temperatura va ser idònia per als gossos, i travessant un tram nevat d’uns 4 km de baixada d’una gran bellesa, el tàndem del Club Canicross Les Franqueses va realitzar una cursa conservadora però mantenint la distància amb els seus perseguidors per a la classificació general, creuant finalment la meta en tercera posició.

Arxivat a: Esports