Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la pacificació del trànsit a la travessera de Corró d’Amunt

27/01/2015

Els dies 2, 3 i 4 de febrer s’hi instal·laran tres ressalts; més endavant es posaran dos semàfors amb càmeres a l’entrada i sortida del nucli urbà.

A principis de la setmana vinent la Diputació de Barcelona instal·larà tres ressalts al tram de la carretera de Cànoves que passa pel nucli urbà de Corró d’Amunt, la primera de les mesures que serviran per fer reduir la velocitat dels vehicles que hi passen, tal com havien demanat reiteradament els veïns.

Així, s’hi col·locaran les bandes reductores de velocitat Ecobam RDV 800 / 40, uns ressalts de 80 cm de profunditat i una altura màxima de 4 cm que estan fabricats en fosa de ferro i incorporen un sistema d’il·luminació LED. Concretament es posaran entre el carrer del Gladiol i el de la Tulipa, a l’alçada del carrer del Clavell i al davant de l’eslgésia de Sant Mamet.

En breu, l’Ajuntament completarà les mesures de pacificació de la via amb la instal·lació de dos passos de vianants amb semàfor, un a l’alçada de l’entrada del camí de Can Suquet i un altre a l’alçada del restaurant Quatre Llunes. Els semàfors també disposaran de dues càmeres, amb l’objectiu de multar els vehicles que se saltin el llum vermell, com s’està fent a d’altres punts del municipi.

A causa de les obres per muntar els ressalts, el trànsit rodat quedarà tallat en tot l’àmbit de la travessera i els vehicles seran desviats pel camí de la font de Sant Mamet i el de Can Suquet. Només es permetrà el pas per aquest tram de carretera als veïns de la zona.

Consell del Poble

L’anunci de l’inici d’aquestes obres es va fer el dilluns 26 de gener al vespre en la primera sessió de 2015 del Consell del Poble de Corró d’Amunt. A banda, també es va parlar sobre les accions que es portarien a terme per reclamar la millora de la telefonia fixa al poble. El Consell adreçarà una carta al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme mitjançant l’Agència Catalana del Consum per reclamar-li que faci les accions necessàries per arreglar el problema, i si no els fan cas, impulsaran una recollida de signatures.

També es va informar del punt Wi-Fi que ha instal·lat l’Ajuntament a les Antigues Escoles, de la bomba de calor que es posarà a la Casa de la Mestra i la pica-safareig que s’adequarà a la sala petita que fa de magatzem a les Antigues Escoles per poder-hi rentar plats i estris de cuina.

El president del Consell, Rafael Bernabé, també dir que el taller de memòria per a la gent gran que es va fer l’any passat va tenir molt d’èxit i que enguany es tornarà a fer i que a la propera sessió del Consell, la darrera de la legislatura, que tindrà lloc al mes de març, es farà un piscolabis per a tothom amb l’objectiu d’acomiadar la junta.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Durant les obres, que duraran tres dies, el trànsit rodat es desviarà pel camí de la font de Sant Mamet
La banda reductora de velocitat que s'instal·larà disposa d'il·luminació LED
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)