Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

25è Concurs Literari de Sant Jordi

23/01/2015

La Biblioteca Municipal de les Franqueses engega el 25è Concurs Literari de Sant Jordi.

Per 25è any consecutiu, petits i grans escriptors i poetes de les Franqueses tenen l’oportunitat de participar al Concurs Literari de Sant Jordi que organitza la Biblioteca Municipal de les Franqueses amb el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’Ajuntament de les Franqueses.

Al concurs hi pot participar gent de totes les edats. Cada participant ha de triar una modalitat (rodolins i cal·ligrames, poesia o prosa) i presentar-se dins una de les categories, segons l’edat que tingui. Per formalitzar la participació s’han de llegir i complir les bases (detallades al document adjunt d’aquesta notícia), omplir la butlleta de participació i lliurar el treball entre el 2 de febrer i el 4 de març a la Biblioteca Municipal o a la Sala de lectura de Can Ganduxer. Hi haurà tres premis per modalitat i categoria. El veredicte es farà públic la tarda del 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Podeu trobar butlletes de participació als centres culturals de les Franqueses o descarregant-vos-la des d’aquesta pàgina.

Arxivat a: Cultura
Sant Jordi serà el dijous 23 d'abril de 2015

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)