Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pacificació del trànsit a l’avinguda d’Els Gorchs

16/01/2015

L’àrea d’Obres i Serveis, amb la col·laboració de l’àrea de Seguretat Ciutadana, està duent a terme un seguit d’actuacions destinades a la pacificació del trànsit a la urbanització d’Els Gorchs de Llerona. 

De la mateixa manera que a la resta del municipi s’estan duent a terme treballs de renovació de la pintura vial, a Els Gorchs també s’actualitzarà i es repassarà la senyalització horitzontal així com la senyalització vertical. Amb tot, el gruix de les actuacions es concentraran a l’avinguda d’Els Gorchs, la via principal i d’entrada a la urbanització, on els vehicles hi circulen a més velocitat. 

Es preveu que es pintin noves places d’aparcament de vehicles en filera en el tram comprès entre el carrer de la Ribera i el Club de Tennis Els Gorchs. Des del carrer de la Ribera fins al carrer de la Conca les places s’habilitaran a la banda dreta del carrer, en dirección a la urbanització. En canvi, des del carrer de la Conca fins al Club de Tennis les places es col·locaran a la banda esquerra. També s’habilitarà una plaça d’aparcament per a persones amb discapacitat just al davant del CT Els Gorchs. 

Per últim, la velocitat de circulació de l’avinguda d’Els Gorchs es mantindrà en els 50 km/h però en el tram del Club de Tennis Els Gorchs es reduirà als 30 km/h

Està previst que els treballs finalitzin durant el mes de febrer, en funció de les condicions meteorològiques. 

Passat el mes de febrer i un cop hagin finalitzat les tasques pendents, el consistori també preveu construir dos ressalts a l’avinguda Els Gorchs per intentar minvar la velocitat dels vehicles que hi passen. 

Aquestes millores de la circulació del trànsit responen a la demanda que els veïns i veïnes de la zona han tramés a l’Ajuntament a través de l’Associació de Veïns de la Urbanització Els Gorchs-Santa Digna per aconseguir una millor convivència entre conductors i vianants.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
La majoria de les actuacions es concentraran a l’avinguda d’Els Gorchs
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)