Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa la 3a Campanya de Donació de Sang de l’Escola Colors

15/01/2015

Per al proper 29 de gener a la tarda, l'Escola Colors de les Franqueses anima a donar sang per tercer any consecutiu.

El proper 29 de gener de 2015 de 15.30 a 19 h tothom qui ho vulgui podrà donar sang a l’Escola Colors. Els alumnes de 4t de l’escola han organitzat, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la 3a Campanya de Donació de Sang de l’Escola Colors per a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi que ho vulguin i especialment per a totes les seves famílies i altres membres de la comunitat educativa.

La iniciativa, que el centre educatiu duu a terme des de 2013, neix de la voluntat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya de realitzar, amb les escoles i instituts, un Projecte d’Aprenentatge i Servei (Metodologia Educativa APS). Per l’Escola Colors, que segueix un projecte educatiu fonamentat en l’educació de valors, aquesta és una activitat cabdal en el projecte. La classe dels alumnes de 4t de Cicle Mitjà –la classe dels Picapiedra– està treballant de valent en l’organització de la campanya amb l’ànim de convidar i atraure-hi tot el barri de Bellavista i el municipi. Fer fer-ne difusió, segueixen l’eslogan que explica que donar sang no ha de ser una acció d’un sol dia ni d’una sola vegada.

Arxivat a: Educació, Sanitat i Salut Pública
L'Escola Colors, amb la donació de sang
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)