Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses tornarà a ser seu del torneig de futbol International Golden Cup, juntament amb la Garriga

27/11/2014

Ja han confirmat la seva participació equips de clubs com el Barça, l’Espanyol, el Villarreal, la Roma, l’Ajax o el Benfica.

Les Franqueses serà, conjuntament amb la Garriga, seu de la 3a edició del torneig de futbol base International Golden Cup, que es celebrarà el 6, 7 i 8 de desembre. En aquesta competició hi participaran, a més del CE Llerona, el CF Les Franqueses i el CF Bellavista Milan, més de 65 clubs, d’entre els que destaquen el FC Barcelona, l’Espanyol, l’AS Roma, l’Ajax d’Amsterdam, el Benfica, el Villarreal, així com equips històrics del futbol català com la Damm, el Cornellà o l’Europa. I s’estan fent gestions perquè puguin jugar-hi equips japonesos i de països com Dubai i Emirats Àrabs. 

Enguany, les Franqueses acollirà tots els partits de la fase preliminar de la categoria prebenjamí i benjamí, mentre que a la Garriga es disputaran les finals de totes les categories del torneig el dia 8, així com la fase preliminar de la categoria aleví.

Ferran Pericas, gerent de l’empresa organitzadora, Eventually Sport & Events, destaca el caràcter formatiu del torneig, “una competició que posa en alça els valors de l’esport, com l’esforç, la solidaritat, el respecte i la tolerància”. Pericas va fer aquestes declaracions durant la presentació del campionat que va tenir lloc ahir dimecres, 26 de novembre, a l’ajuntament de la Garriga.

En l’acte van ser-hi presents l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, així com els regidors d’Esports de la Garriga i les Franqueses, Joan Esteban i José Ramírez, respectivament. També va assistir-hi el director gerent del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, Josep Campaña. Colomé va explicar que aquesta iniciativa és un excel·lent exemple de col·laboració público-privada i es va mostrar convençut aquesta tercera edició tornaria a ser un èxit. Colomé va destacar la participació de molts clubs vallesans, ja que “per a ells és una oportunitat única de poder competir amb equips d’elit”.

Per la seva part, el regidor d’Esports de la Garriga, Joan Esteban, va afirmar que des del consistori s’ha apostat per donar suport a aquest esdeveniment, “ja que suposa un impuls a nivell de promoció econòmica i a nivell turístic”. La competició, no només permet posar al mapa la Garriga, sinó que durant els tres dies del torneig passaran pel poble més de 800 persones, que hauran de “dormir, menjar i comprar”. En aquest sentit, al camp municipal d’esports es posarà un estand informatiu de les diferents rutes turísticopatrimonials i dels restaurants i comerços locals.

Ferran Pericas va dir que enguany ja tenen confirmats 22 equips més que l’any passat, uns 65 en total, que representen 500 jugadors. També va dir que tard o d’hora comptarien amb la participació del Reial Madrid, “perquè sempre porten equips en els tornejos on hi ha els millors clubs”. Segons l’organitzador, l’impacte econòmic del torneig s’estima en uns 60.000 euros entre les dues poblacions.

Pericas va destacar que és un torneig que encara no ha tocat sostre, que pot créixer més, i va agrair el suport dels ajuntaments i els patrocinadors “en un moment com aquest”.

Arxivat a: Esports
Un moment de la presentació del torneig, que va tenir lloc el 26 de novembre a l'ajuntament de la Garriga
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)