Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tallers en família, aquest desembre

19/11/2014

El 4 i 10 de desembre, les famílies amb ganes de jugar o crear ho tindran fàcil amb el Taller de jocs tradicionals i el Taller d'estampació de samarretes.

En el marc del Projecte Educatiu Comuniat i Escola, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ha organitzat un seguit de tallers familiars en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola Bellavista-Joan Camps i l’AMPA de l’Escola Colors. Hi podran participar tant infants com adults, i així gaudir i aprendre de diferents habilitats i tècniques.

El primer és un Taller d'estampació de samarretes i es farà el dijous 4 de desembre de 17 a 19 h al Centre Cultural de Bellavista. Està adreçat a famílies que vulguin passar una bona estona estampant samarretes al seu gust i de manera gratuïta. Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de desembre escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 660 009 661. El taller compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Bellavista-Joan Camps i la implicació del Pla de Barris de Bellavista.

El següent taller proposa una tarda ben lúdica on els jocs d’abans són els protagonistes. Es tracta del Taller de Jocs Tradicionals del 10 de desembre en què infants i adults es podran posar a prova en jocs tan populars com la xarranca, les bitlles o la baldufa. S’adreça principalment a famílies i tindrà lloc a l’Escola Colors de 17 a 19.30 h, el dimecres 10. És una activitat gratuïta, però cal apuntar-s’hi. Les inscripcions es poden fer fins al 4 de desembre escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 938 466 506.

Ambdós tallers compten amb la implicació i el finançament del Pla de Barris de Bellavista.

Arxivat a: Educació
El taller serà el 4 de desembre
Fer giravoltar la baldufa és un dels jocs tradicionals

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)