Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Mons (quan tanco els ulls)" tancarà la primera temporada d'Espectacles Infantils i Familiars aquest dissabte

17/11/2014

El proper dissabte 22 de novembre a les 18 h finalitzarà la temporada de tardor del 9è Cicle d'Espectacles Infantils i Familiars que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut amb l'Ajuntament de les Franqueses. La companyia Nats Nus serà la responsable de fer gaudir el públic amb Mons (quan tanco els ulls), on la dansa és la protagonista, al Teatre Auditori de Bellavista.

Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, el nou espectacle de Nats Nus, dirigit a tots els públics, transporta l'espectador al seu interior, l'apropa a aquests móns íntims i imaginats on les persones van quan les coses no van bé. Uns mons plens de color, de formes màgiques i insòlites on tot és possible.

La companyia Nats Nus ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Barcelona el 2009 o el Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2010. L'equip de l'espectacle és el següent:

Idea original i direcció: Claudia Moreso

Ballarins: Gema Diaz, Emili Gutiérrez, Joan Palau i Noemí Ventura

Dramatúrgia: Beth Escudé

Música: Mauricio Vilavecchia

Entrades: 5 euros  / 4 euros (majors de 65 anys, pensionises, aturats i menors de 25 anys). A la venda a la taquilla del teatre 1 hora abans de l'espectacle. Per a més informació podeu trucar al telèfon 938 466 506.

Arxivat a: Cultura
Imatge promocional de "Mons"

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/04/2024 a les 15:11h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)