Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb uns tallers emmarcats dins la campanya “Mou-te per la Igualtat 2014”

13/11/2014

Amb el lema "Mou-te per la Igualtat", l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès commemorarà el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, amb la celebració de diferents actes: la lectura del manifest i un cicle de tallers.

El dimarts 25 de novembre, a partir de les 18 h i a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris, s’iniciaran els actes commemoratius amb la lectura del manifest, a càrrec de la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos. Tot seguit es donarà el tret de sortida al cicle de tallers Microviolències del dia a dia, que proposa una reflexió sobre aquest concepte i intenta visibilitzar la violència de baixa intensitat que es desenvolupa en petites mostres de poders diaris. 

El cicle consta de dos tallers gratuïts, de dues hores de durada cada un d’ells, i tindran lloc a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris amb el següent horari i calendari: 

  • Taller 1, “Construcció de gènere dia a dia”. S’hi reflexionarà sobre estereotips i rols de gènere: dimarts 25 de novembre, de 18 a 20 h.

  • Taller 2, “Ús del temps dia a dia”. S’hi analitzarà l’ús del temps que es fa durant el dia a dia i la corresponsabilitat del temps destinat a la vida personal, familiar, laboral i comunitari: dimarts 2 de desembre, de 18 a 20 h. 

Per assistir als tallers no cal inscripció prèvia. Per a més informació, podeu trucar a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris al telèfon 938 616 221.

Arxivat a: Pla de Barris, Polítiques Socials
Cartell de publicitat dels actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)