Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, punt de trobada de bèsties i gegants de foc

05/11/2014

Bèsties i gegants de foc de Catalunya es reuniran a les Franqueses el proper dissabte 15 de novembre.

El proper 15 de novembre, el grup de Diables Els Encendraires ha organitzat una trobada de bèsties i gegants de foc de Catalunya al municipi de les Franqueses. Gràcies a la col·laboració de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, serà un dissabte de diferents activitats.

Les bèsties i els gegants s’exposaran a la plaça de l’Espolsada des de les 17 fins a les 18.30 h. A aquesta hora hi haurà una mostra de tocs i tonades per part dels músics de les colles a la mateixa plaça, i a les set tocades començarà un cercavila per lluïr les bèsties i gegants amb balls i pirotècnia. Seguiran un recorregut per Corró d’Avall que anirà de la plaça de l’Espolsada a la plaça de l’Ajuntament, passant pel carrer de Sant Ponç, la carretera de Cànoves i la de Ribes, en el tram de la rambla.

A partir de les 21 h, tant colles com públic general podran compartir sopar davant de l’Ajuntament i així carregar forces pel concert de les onze de la nit, que és gratuït.

Arxivat a: Cultura
Cercavila de bèsties
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)