Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primers assajos teatrals dins del projecte educatiu Comunitat i Escola

31/10/2014

Entre els sectors de la població on és més rendible promocionar la convivència i la interculturalitat destaquen la infància i l’adolescència. Sense ells és impensable construir societats i comunitats més tolerants i respectuoses. 

És per això que dins del projecte educatiu Comunitat i Escola, amb la implicació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, les escoles i els instituts del municipi, i el Pla de Barris, s’ha valorat positivament l’elaboració d’una obra de teatre que compti amb el suport i la col·laboració dels diferents agents educatius de les Franqueses. A més, aquesta acció en concret compta amb el finançament de Metges del Món. 

Ja n’han començat els assajos, amb la dedicació professional de la companyia de teatre Frec a Frec, amb la implicació dels alumnes de 5è de l’Escola Bellavista-Joan Camps, usuaris de la Fundació Apadis, gent del Casal d’Avis, alumnes voluntaris de l’Institut Lauro, i amb la possibilitat de noves col·laboracions per part d’entitats i associacions del municipi. 

Els assajos es porten a terme al Centre Cultural de Bellavista, i la representació final es farà el divendres 19 de desembre al Teatre Auditori, tot coincidint amb la Festa de la Infància.

 

Arxivat a: Cultura, Educació, Infància i Joventut, Pla de Barris
El teatre és un dels eixos del projecte educatiu Comunitat i Escola
Un dels assajos que es porten a terme al Centre Cultural de Bellavista
La representació teatral es farà el 19 de desembre
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)