Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es posa en venda el DVD del documental ‘Bellavista, ple de vida!’

31/10/2014

A partir de dilluns 3 de novembre es podrà adquirir, per un import de 3,5 euros, el documental Bellavista, ple de vida!, que estarà disponible al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament (tant a les oficines de la carretera de Ribes número 2, de Corró d’Avall, com a les oficines de Bellavista, a la plaça d’Espanya número 5).

El documental, amb una durada de 40 minuts, explica la crònica de la formació del veïnat de Bellavista a partir de les diferents mirades dels seus veïns. Ha estat una iniciativa de les entitats que conformen la Taula d’Entitats per la Millora de Bellavista i va ser realitzat per la productora Metròpoli Vídeo Films, SCP.

Properament Bellavista, ple de vida! es podrà veure íntegrament al programa A prop del doc que mensualment emet VOTV.

Recordem que el documental forma part de les actuacions que es duen a terme des del Pla de Barris de Bellavista, concretament en els “Programes de dinamització comunitària, promoció xarxa associativa i participació ciutadana”, que compta amb suport econòmic de la Generalitat de Catalunya a través del Fons de Foment als Barris.

Arxivat a: Pla de Barris
Imatge de la caràtula dels dvd's del documental
Caràtula del DVD
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)