Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es prepara el primer Torneig de futbol per la convivència

29/10/2014

Obertes les inscripcions d’un nou torneig de futbol amb valors socials i culturals.

Amb motiu del Mes de la Diversitat el proper diumenge 23 de novembre se celebrarà el primer Torneig de futbol per la convivència. L’activitat té l’objectiu de promoure la convivència al municipi mitjançant la pràctica esportiva i creant un espai que contribueix a la interrelació entre els ciutadans i les ciutadanes en relació amb el respecte, la diversitat i la interculturalitat.

El torneig serà de futbol 7 i es jugarà a la Zona Esportiva Municipal de Bellavista i la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Els partits començaran a les 9 del matí i es preveu que acabin a les 19 h, aproximadament, segons el nombre d’equips participants.

El partits tindran una durada aproximada de 40 minuts i el torneig està limitat a 12 equips, els quals han d’estar formats per un màxim de 12 jugadors majors de 16 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a les oficines del Patronat Municipal d’Esports (938 467 083) fins al 14 de novembre a les 14 h (l’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció). Hi haurà samarretes per a tots els participants i també un tiquet per a entrepà i beguda. Al final del torneig s’entregaran premis per als 3 equips guanyadors i trofeus de fair play, de màxim golejador i de porter menys golejat.

Serà la primera edició d’aquest torneig, proposat per l’Associació Dyassi Tecito amb el suport de Metges del Món, el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses i l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Esports, Polítiques Socials
El "Torneig de futbol per la convivència" serà el 23 de novembre
Cartell del torneig
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)