Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Taller antirumors per viure la diversitat a través del teatre

28/10/2014

Ja està obert el període d’inscripcions per al taller Vivenciar la diversitat a través del teatre. Aquest taller va adreçat a adults, i consta de dues sessions que es portaran a terme el dijous 20 de novembre i el dijous 27 de novembre, de 17 a 19 h, al Centre Cultural de Bellavista. 

Aquesta activitat s’emmarca dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, el qual té com un dels objectius generals promoure la cohesió social, i també la formació permanent de les famílies i dels diferents membres de la comunitat educativa. 

En aquest projecte estan implicats el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, les escoles i instituts del municipi, i el Pla de Barris. 

El taller, que anirà a càrrec de La Xixa Teatre, ens convida a descobrir la diversitat vivint en comunitat per mitjà de jocs, exercicis i dinàmiques teatrals. No es necessita cap experiència teatral. 

El taller és gratuït gràcies al finançament de Metges del Món. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar al Centre Cultural Can Ganduxer (tel. 938 466 506) o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al 14 de novembre. 

Per tal de facilitar l’assistència de pares i mares hi haurà monitors per als infants, prèvia inscripció.

Arxivat a: Educació
Cartell del taller
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)