Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Fundació Martí l'Humà reprèn el Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius amb la Fundació UdG

23/10/2014

La segona edició del Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius s’inaugura amb una conferència a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

És a punt de començar la segona edició del Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius. Per a inaugurar-lo, la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i la Fundació Universitària Martí l’Humà han programat una conferència i lliurament de diplomes als estudiants de la primera edició, el proper dimecres 29 d’octubre, a les 17.30 h, al Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

La conferència, Dirigir persones i organitzacions que aprenen: tot un repte!, anirà a càrrec de Joan Badia i Pujol, catedràtic de Llengua i Literatura a l’ensenyament secundari. Badia, que va assumir, durant anys, càrrecs de responsabilitat en l’àmbit de la innovació i gestió educativa a la Generalitat de Catalunya, parlarà d’algunes de les idees centrals del postgrau. Està previst que el conferenciant intervingui a les 19.20 h.

L’acte és obert a tothom i vol ser d’especial interès per directius escolars, docents i administradors del món de l’educació. La tarda començarà amb la inauguració institucional a càrrec de Josep Vicent Garica, director territorial d’Ensenyament; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses; Lucía Hernández, cap d’Inspecció del Departament d’Ensenyament del Vallès Oriental; Jordi Salayet, director de la Fundació Martí l’Humà; i Joan Teixidó, director del postgrau. A continuació es farà l’entrega de diplomes del curs passat del postgrau i s’acabà amb la conferència.

Arxivat a: Educació
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)